top of page
  • Obrázek autoraPavla Piknerová

Vzpomínka na Meat Design Ostrava 2017

Aktualizováno: 3. 4. 2018

Kdo mě zná, ví, že si potrpím na vážně dobrou kávu. A přesně takovou jsem objevila v areálu Vítkovic, kde se v listopadu konala designová výstava Meat Design.


Ale o kávě psát nechci. Spíš mě teď nad dobrým šálkem navštívila vzpomínka na tuto výstavu, kde jsme v listopadu připravovali expozici stánku pro Ostravský AB Concept a naší školu IDK. Stánek navrhlo studio Playdesign. Tomáš Havránek komodu a knihovnu a jedinečnou tapetu Monstera a styling výtvarnice a návrhářka Markéta Daňková. Její práci můžete vidět i na našich tapetách Lalali. Já jsem se postarala o grafiku a tisk reklamních panelů.


Na stánku se prezentovala také naše škola interiérového designu IDK, kde lektoruji. S Markétou a Luckou jsme pomáhaly expozici dotáhnout a opravdu těsně před zavíračkou bylo vše na svém místě a "trendy obývák" byl připraven přijmout první návštěvy :-)


Navržený styl expozice s doteky etno stylu, který ladí s industriálním prostředím výstaviště, podtrhuje styling od Markéty. Moc se mi líbí bílé objekto–vázy s pracovním názvem "Debilkové", které Marky pro expozici vyrobila a trendové květinové dekorace.


Dřevěná komoda s kovovým podnoží od Toma a tapeta Monstera od Marky.

Lucka já a Marky

S Marky připravujeme květinové dekorace

Vázy "Debilkové"

Ještě dopsat kóty... a je to.

Tři grácie z IDK :-)


A paralela skávou?

Vypila jsem každý den cca 5 šálků a dala bych i víc, kdyby to mé bříško zvládlo. Přespala jsem u Lucky a ráno mě čekala neuvěřitelná snídaně. Joo, takhle si v Ostravě designéři snídají :-)




TAK ZASE ZA ROK...

26 zobrazení0 komentářů

Nejnovější příspěvky

Zobrazit vše
bottom of page