top of page
  • Obrázek autoraPavla Piknerová

Coffee bar - rychle a za dobré kačky...

Aktualizováno: 3. 3. 2019

Někdy je třeba vymyslet návrh rychle. Coffee bar v nákupním centru, co lze rychle smontovat a rozmontovat, jsem navrhla se šálkem voňavé kávy na stole a do svého CV přidala i baristický kurz. :-)


Rozkaz zněl jasně, nebyl čas ptát se co a jak. A tak jsem navrhla "skládačku", kterou montážní firma na místě smontovala během jednoho dne, vlastně noci. Popravdě do nákupního centra vás s montáží během dne nepustí, rušili byste provoz obchodního domu. To je jasné.


Vizualizace stánku:


Stánek měl jednu specialitu. Stál měl v místě, kde k zemi sjíždí bezpečnostní roleta a doslova jej půlila ve dví. Bylo třeba počítat s tím, že část prostoru je v zóně se zabezpečením a část zůstává přístupná. Tomu jsem přizpůsobila umístění úložných prostor, aby zásoby a cenné věci zůstaly přes noc “pod zámkem”. Základ stánku jsem navrhla z nehořlavých desek doplněných kvalitní pracovkou a lištováním z masivního dřeva. Prodejní plochy doplňují zasklené galerie pro vystavení zboží. Nechybí kompletní elektro rozvody a připojení na vodu, prostor pro lednici, mrazák a samozřejmě kvalitní kávovar. Vše s ohledem na požadovanou ergonomii.



Pro provozovnu jsem vytvořila také vizuální styl "To je jiný kafe."

Značku, ceníky, plakáty, reklamy, infografiku stánku a další drobnosti. A kafe tedy vážně jiné bylo! Výborné a dobře pražené z Pražírny Voznice. Dnes si na něj můžete zajít do pasáže YMKA naproti Palladiu.



Stánek dostál svému účelu - rychle smontovat a rozmontovat a po roce provozu v Praze se přestěhoval do Brna. Tak ať se mu tam dobře daří. :-)

S pozdravem ať se bydlí!

PP


49 zobrazení0 komentářů

Nejnovější příspěvky

Zobrazit vše
bottom of page