top of page
  • Obrázek autoraPavla Piknerová

Dětská ložnice pro dobré a ještě lepší jitro

Aktualizováno: 16. 2. 2019

Tomášek a Adámek jsou dva malí prima kluci, kteří mají novou ložnici. Navrhla jsem jí v nočních barvách, a aby se jim dobře spalo hlídá je partička zajíců s maminkou, paní Zajícovou. Lízátkové a nanukové stromky zdobí krajinu a Zajíci si pochutnávají na zmrzlinách.


Kluci to mají fajn, protože mají ještě společnou hernu. Do ložnicového pokoje jsem proto mohla umístit minimum nábytku – na míru vyráběné postele s úložný boxem, který slouží jako schod a velkou skříň s úložným prostorem. No jasné, pro malé kluky je taková "almara" zatím k ničemu, ale do spodních zásuvek, které se otvírají jen na dotek, už pěkně dosáhnou. Až kluci vyrostou, pokoje si rozdělí. Nábytek může zůstat a investice nebude zmařená. Při návrhu dětských pokojů vždy dbám na to, aby nábytek s dětmi "rostl" a nezestárl.


Tapeta Lalali NOC z kolekce Bunny.

Tuhle naší tapetu mám opravdu moc ráda a děti také. Návrh a ilustrace jsou z tvorby Markéty Daňkové.A jako každá naše tapeta i tahle má příběh. Zajíci co už ochutnali kouzelné zmrzky, si pořídili oblečky a naučili se rošťačit jako lidé. A tak snadno poznáte, kteří zajíci už mlsali...


Ještě vyrobíme knihovny na knížky pro čtení před spaním. Nábytek i tapeta už je na místě a závěsy už se šijí.


Další na řadě je ložnice rodičů a společný obytný prostor.Pak se vrhneme na realizaci herny. Vše už máme navržené. Návrh celého interiéru domu je řešen podle pravidel Feng Shui, které zpracovala kolegyně Alena Topinková. Asi byste to ani nepoznali, že? A přesto prostor pracuje pro každého obyvatele v domě. Ale o tom zase jindy :-)


Tak ať se bydlí!


P.S. Navrženo ve studiu CG-Creative.

37 zobrazení0 komentářů

Nejnovější příspěvky

Zobrazit vše
bottom of page