top of page
  • Obrázek autoraPavla Piknerová

Navrhla jsem koupelnu. Tedy vlastně dvě...

Aktualizováno: 21. 8. 2020

Jednu pro ní a jednu pro něj. Jedna je holčičí s dotekem růžové

a s kvítky a druhá drsnější, pánská se zrcadlem na koženém pásku.


Pánskou koupelnu pro Libora jsem navrhla tak po drsňácku. Dominuje betonová stěrka a dřevěný dekor nábytku doplňuje modrošedá barva.

Klient dopřál své manželce luxus velkorysého prostoru v dámské koupelně bez nutnosti umístění pračky a sušičky, které našly své místo v pánské koupelně a spotřebiče jsem ukryla do vestavěné skříně. Skříň navazuje na další úložné prostory. Skříňku s umyvadlem doplňuje zrcadlo na koženém pásku, které dává prostoru pánský charakter. 


Mám ráda obrazy i na místech, kde byste je nečekali, proto jsem do koupelny umístila obraz - fotografii Je fajn, pokud i v místnostech, kam chodíme hned po ránu nebo relaxovat se objeví něco milého a proto u Libora dominuje reprodukce černobílé fotografie americké modelky Lisy Lyon od fotografa Roberta Mapplethorpa. 


Dámská koupelna pro Vlaďku je jemnější a prostor, je více věnován relaxaci a „holčičím" činnostem. Oproti původnímu řešení koupelny jsme našli místo pro komfortní kosmetický stolek po kterém klientka toužila a místo pro dostatek úložných prostor. Betonovou stěrku zjemňují dekory s kvítky a růžové tóny na nábytku vyráběném na zakázku a měkoučký růžový koberec. Stačí už jen nalít sklenku šampaňského, napustit vanu s trochou vonné relaxační soli a bublinkami a užít si relax. 


Tak ať se bydlí!








P.S. Navrženo ve studiu CG-Creative.



78 zobrazení0 komentářů

Nejnovější příspěvky

Zobrazit vše
bottom of page