top of page
  • Obrázek autoraPavla Piknerová

Blogerko, blogere, těšíme se na tebe!

Být či nebýt? Psát či nepsat? To je oč tu běží... Já se roky zdráhám vydat se po cestě on-line života. Pustit se do šíleného světa sociálních sítí a sdíleného vědomí. Ale asi už uzrál čas. A vlastně se mi chce. A vlastně se těším :-)




Jenže! Kdo ví co mě čeká? Člověče, vždyť já mám problém přidat něco na fejsbůk! Příspěvky si dělají co chtějí! Žijí si svým životem a rozhodně nedělají, co předpokládám. Zrovna nedávno! Chtěla jsem sdílet opravdu důležitý příspěvek od Marky. Do světa jsme pustily naše malované tapety Lalali, a bylo třeba dát o tom vědět. Upotávka mi blikla na telefonu. Otevírám příspěvek v mobilu a? Otevírá se mi sice facebook jak očekávám, ale úplně něco jiného! Nejdříve shlédnu příspěvek s receptem na cuketové rolky – vypadaly báječně, ale kdo by to jedl? Po té se dozvím, že má kamarádka byla v minulém životě svým bratrem?!!! Tomu vůbec nerozumím a asi to ani nechci vědět. Na řadu přijdou domácí mazlíčci všeho druhu. Sousedovic děti, pak děti lidí co je vůbec neznám. Pětkrát Zeman, pětkrát Babiš, pak prý že země je placatá – to už je moc i na mě. Dále tu máme jednu pohřešovanou osobu, ale koukám, že manžel té paní už se našel. To jsem si vážně oddychla! Ale ten pejsek, co se ztratil o pět příspěvků výše, ten je stále k nenalezení. Chudinka. Následuje návod jak rozčesat vlasy panence Barbie a obkreslit si ruku fixem. To nevím k čemu mi bude... ALE TEN PŘÍSPĚVĚK OD MARKY NIKDE. VZDÁVÁM TO! Tak nevím - asi jsem "případ". Na esemesky pravidelně odpovídám, v lepším případě, po několika hodinách. A kdo se mi nedovolá? No ano, žije v naději, že se ozvu zpět...

Tak si říkám, to není asi správný profil blogerky.


Ale nezoufám si. Už jsem zkrotila složitější aplikace. Tak to bude cajk! A je tolik zajímavých a krásných věcí v oboru interiérového a grafického designu. Mám chuť vám je ukázat. Tak občas mrkněte! Třeba potěší i vás :-)
Těším se, Pavla



28 zobrazení0 komentářů

Nejnovější příspěvky

Zobrazit vše
bottom of page